Το εστιατόριο 2017-01-26T21:41:20+00:00

Το εστιατόριο μας

Ο Βασιλικός («Basilico») στο πέρασμα του χρόνου και σε πολλούς πολιτισμόυς, θεωρείται το σύμβολο της αγάπης, του πλούτου και της προστασίας.
Κατάλληλο όνομα που διάλεξε η οικογένεια Πετούση για να ονομάσει το εστιατόριό της, με φροντίδα και αγάπη σε όλες τις λεπτομέρειες, από το φαγητό μέχρι το περιβάλλον που κάθεστε.

Το Βασιλικο, είναι ένα καλοκαιρινό εστιατόριο με ανοικτούς χώρους και υπέροχη θέα στην παραλία στο Νυδρί. Η διακόσμηση είναι απλή αλλά λιτή με απαλό φωτισμό και υπόλευκα έπιπλα με φυσικά υλικά. Οι ανοικτοί χώροι του εστιατορίου εκμεταλλεύονται στο έπακρο το πανέμορφο φυσικό τοπίο και τον ηλιόλουστο καιρό.

Το Βασιλικο προσφέρει πολλές επιλογές στην εστίαση και σε προτρέπει να περάσεις ευχάριστα όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Ελένη, μαγείρισσα του εστιατορίου, μα πάνω από όλα μητέρα, με την εμπειρία των 25 χρόνων, ένωσε τις γνώσεις της με τους δύο της γιούς, τον Κώστα και τον Θοδωρή, έτσι ώστε να δοκιμάσετε στο «Basilico» παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με φρέσκα υλικά από τη Λευκάδα και όλη την Ελλάδα.
Σας ευχόμαστε να απολαύσετε το χρόνο σας στο «Basilico» και είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε γεύσεις και πολλές αναμνήσεις από την Ελλάδα.
Με εκτίμηση,
Οικογένεια Πετούση